Slotevent BioBoost 22 april 2020

HET SLOTEVENT BIOBOOST IS GEANNULEERD. REDEN HIERVOOR IS DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS EN DE NOODZAKELIJKE MAATREGELEN TER VOORKOMING VAN VERDERE VERSPREIDING.

De circulaire economie wordt steeds belangrijker voor de glastuinbouwsector. Er zijn veel uitdagingen te overwinnen. Kwalitatief hoogwaardige- , betaalbare-, veilige- en gezonde tuinbouwproducten worden de standaard terwijl afval niet meer bestaat. Circulair ondernemen vraagt om innovatie en anders denken. Juist de tuinbouwsector is in staat het verschil te maken en oplossingen te bieden. De tuinbouwsector staat bekend om de hoge toegevoegde waarde.

The circular economy is becoming increasingly important for the horticulture (greenhouse) sector. There are many challenges to overcome. Circular entrepreneurship requires innovation and new thinking. The horticultural sector in particular is able to make a difference and offer solutions for these challenges.

Velden met een * zijn verplicht.

Contactgegevens / Contact details
Ja, ik ben er graag bij! Yes, I would like to attend!